+387 32 740 484 Kontakt forma

METAL – Zaštita i dekoracija

  • Home
  • METAL – Zaštita i dekoracija
metal

METAL

zaštita i
dekoracija

Zaštita i dekoracija metala

Metal je jedan od najvažnijih materijala. Bilo da se radi o industrijskim objektima i proizvodnji, zanatskim radionicama ili domaćinstvima, metal nalazimo svugdje.

Međutim, jedan od ključnih problema sa ovim materijalom je taj kako efikasno i dugotrajno žaštiti metal od korozije a da u isto vrijeme to bude lijepo za oko, jer znamo da je u modernom vremenu ljepota jednako bitna kao i funkcionalnost.

Naši proizvodi vam nude odličnu antikorozivnu zaštitu za metal i metalne proizvode. Osim klasičnih premaza za metal kao što su antikorozivni premazi, temeljne boje, emajl lakovi, kao i brzosušive boje, temeljne boje i emajl, možemo vam ponuditi i boju za metal na bazi vode, koja je veoma privlačna za korištenje u zatvorenim prostorima jer ne oslobađa specifične mirise.

Ono što je posebno važno naglasiti je da osim odlične i dugotrajne antikorozivne zaštite, naši proizvodi pružaju i veoma lijep i privlačan izgled za vaše metalne proizvode, bilo da trebate obične, posebne boje ili bezbojne premaze za metal. Uz sve navedeno, možemo vam ponuditi i mogućnost izrade premaza prema vašim zahtjevima, kao i pakovanje u drugu ambalažu.

Da saznate više o pojedinim proizvodima i kako vam oni mogu pomoći u rješavanju vašeg problema, kliknite na željeni proizvod ispod.

Povezane kategorije