+387 32 740 484 Kontakt forma

Drvo

Drvo

DRVO

ljepila
zaštita i
dekoracija

Ljepila, zaštita i dekoracija drva i drvenih površina

Drvo kao jedan od najplemenitijih građevinskih materijala zahtijeva i posebnu njegu. U našoj ponudi pronaći ćete ljepila za drvo, temeljne premaze - impregnacije, insekticide za drvo, tankoslojne lazure, debeloslojne lazure i još mnoštvo artikala pomoću kojih ćete još dugo vremena uživati u Vašoj drvenoj stolariji, masivnom namještaju, dječijim igračkama, košnicama za pčele i svemu što želite očuvati.

Naša ljepila za drvo su atestirana od strane neovisnih insituta, kako domaćih, tako i međunarodnih, kao što je institut IFT iz Rosenheima u Njemačkoj.
Međutim najbolji atest je više od 20 godina prisustva na domaćem tržištu. Naša ljepila koriste industrijski proizvođači (drveni namještaj, drvene ploče - lijepljenice), tradicionalni obrti i zanatlije, pa do svih nas hobby majstora za sitne popravke u domu.

Zaštita i dekoracija drvenih površina može biti zahtjevna... Može - ali ne mora biti! Uz naše temeljne premaze - impregnacije i završne premaze u nekoliko jednostavnih koraka i bez puno muke još dugo godina ćete uživati u Vašim omiljenim predmetima.

Upoznajte se s našom ponudom:

Povezane kategorije